خانواده، نخستین ملجأ و پناهگاه روحی-روانی همه افراد است. اما اگر خود این پناهگاه، تبدیل به شکنجه گاه روانی افراد شود، بدیهی است که بهترین راه دوری از این شکنجه گاه روانی، همانا دوری گزینی از آن است.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، خانواده، نخستین ملجأ و پناهگاه روحی-روانی همه افراد است. اما اگر خود این پناهگاه، تبدیل به شکنجه گاه روانی افراد شود، بدیهی است که بهترین راه دوری از این شکنجه گاه روانی، همانا دوری گزینی از آن است.
جوانان و نوجوانان در سنین بحران عاطفی، مستعدترین افراد برای جذب در فرقهها هستند و این زنگ خطر مهمی برای والدین است که رابطه مناسبی با فرزندان خود برقرار نمی کنند. اگر فرزند شما در کنار شما احساس آرامش نکند، بدون شک در پی مأمنی برای کسب آرامش خواهد بود و فرقهها همواره در کمین افرادی هستند که از عقبه خود فراری اند و به سوی آیندهای نامعلوم می گریزند.
رفتار فرقهها در بدو امر، بسیار گرم و پذیرنده است و کسانی را که از بیرون وارد میشوند تسکین میدهد اما این تسکین موقتی پس از مدتی اثر خود را از دست میدهد که دیر شده است. بنابراین پیشگیرانهترین راه برای جلوگیری از جذب شدن در فرقهها، تقویت بنیانهای عاطفی و روانی در خانواده است.