در پی این اتفاق، روز جمعه میان مسلمانان و مسیحیان درگیریهایی ایجاد شد که طی آن حداقل ۱۰ نفر کشته و شماری نیز زخمی شدند.
همان روز، شهروندان بامباری به خیابانها آمدند و علیه خشونت تظاهرات کردند. آنها همچنین بیتفاوتی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل مستقر در آفریقای مرکزی نسبت به حملات مسیحیان را محکوم کردند.
یکی از شهروندان در این باره گفت: تعدادی از جوانان کشته شدند در حالی که نیروهای سازمان ملل که مسئول برقراری ثبات در آفریقای مرکزی هستند، کاری نمیکنند.
آغاز درگیریها
درگیریها در آفریقای مرکزی از سال ۲۰۱۳ میلادی با برکناری رئیسجمهور مسیحی وقت از سوی گروهی از اسلامگرایان و انتصاب یک رئیسجمهور موقت مسلمان، آغاز شد.
شبهنظامیان مسیحی پس از روی کار آمدن مسلمانان به بهانه مقابله با «اسلامی شدن» این کشور، خشونت علیه مسلمانان را آغاز کردند.
در نتیجه این خشونتها شمار زیادی از مسلمانان کشته شده و عده زیادی نیز آواره شدند.
در سال ۲۰۱۴ این رئیسجمهور موقت در بحبوحه درگیریهای فرقهای از سمت خود کنارهگیری کرد تا یک مسیحی جایگزین او شود.
اوایل امسال، بعد از ماهها خشونتهای تلافیجویانه میان شبهنظامیان مسیحی آنتی بالاکا و اسلامگرایان سلکا که منجر به کشته شدن صدها نفر شد، هر دو گروه تصمیم به آتشبس گرفتند.
دور جدید انتخابات ریاستجمهوری این کشور به دلیل بحرانهای مداوم، سه بار به عقب موکول شده و در آخرین تصمیم قرار است ماه اکتبر امسال برگزار شود.
جمهوری آفریقای مرکزی حدود ۵ میلیون جمعیت دارد که اکثریت آنها مسیحی هستند و مسلمانان حدود ۱۵ درصد جمعیت این کشور را تشکیل میدهند.
منبع : ایکنا