به گزارش ادیان نیوز، طاهری در کتاب «انسان از منظری دیگر» و در بخشی با عنوان «رحمت عام الهی»، از پولس شکنجهگر با نیکی یاد کرده، اون رو به عنوان رسول و نمونه دریافت کننده رحمت عام معرفی میکنه. در مبانی اسلامی پولس چهرهای مذموم و منفوره که با تحریف دین مسیحیت و وارد کردن عقاید و افکار شرکآمیز در اون، بخش عظیمی از انحرافات را در مسیحیت به وجود آورده در احادیث اسلامی از وی به عنوان گمراهکننده مسیحیان و در کنار افرادی چون قابیل، نمرود، فرعون و سامری یاد شده که در جهنم به عقوبت کار خود خواهد رسید و نیز به عنوان شیطانی خوانده شده که پس از عیسی(علیه السلام) مردم رو به بیراهه کشانده با وجود شواهد بسیاری که در انحراف شخصیت پولس در تاریخ وجود داره، طاهری به دلیل وجود نام و مطالب او در کتاب تحریف شده انجیل از او به عنوان رسول بزرگ عیسی(ع) یاد میکنه و با این سخن، پولس را در اعتقاد به خداوندی عیسی(ع) تأیید میکنه:
«فراموش نکنیم که عیسی مسیح(ع) گمراهان بدنام را در اولویت برخورداری از رحمانیت الهی قرار میداد و اطراف او باجگیرها، بدکارهها و بدنامها اجتماع کرده و در کنار او راه هدایت را یافته بودند. رسول بزرگ او نیز، پولس شکنجهگر بود؛ که از شکنجهگری که تبدیل به پولس رسول گشت و این تحولات برای آنها فقط به واسطه قرار گرفتن در حلقه عام رحمانیت الهی، توسط عیسیمسیح(ع) به وقوع پیوست. در واقع، در معرض رحمانیت عام قرارگرفتن؛ یعنی برقراری امکان آشنایی عملی و آشتی با خدا».
شفای ظاهری و باطنی با روحالقدس
در عرفان حلقه، ساماندهی کلیه مسائل ظاهری و باطنی به واسطه روحالقدس انجام میشه. مثلا معتقدن:
«هوشمندی حاکم بر جهان هستی که در مجموعه بیکران جهان دوقطبی نقش جاری کردن فیض الهی برای انسان را به عهده دارد، «روحالقدس» نیز نام میگیرد. این کارگزار، موجب جریان فیض رحمانی در هر اتصال میشود و آن (اتصال) را به نتیجه میرساند، به این ترتیب، انسان در همه تحولات عرفانی، دریافت همه الهامات و آگاهیهای تعالیبخش و ادراکات رحمانی، از نعمت وجود این ملک برخوردار است و به عبارتی، در همه تجارب عرفانی که حاصل از ارتباط با خداوند است، از حضور و نقش هوشمندی الهی بهرهمند میشود».
جالبه بدونیم در نامه اول پولس به قرنتیان اومده:
«باری، عطایا گوناگوناند، اما روح همان است؛ خدمتها گوناگوناند، اما خداوند همان است؛ عملها گوناگوناند، اما همان خداست که همه را در همه به عمل میآورد. ظهور روح، به هر کس برای منفعت همگان داده میشود. به یکی به وسیله روح، کلام حکمت داده میشود، به دیگری به واسطه همان روح، کلام معرفت و به شخصی دیگر به وسیله همان روح، ایمان و به دیگری باز توسط همان روح، عطایای شفا دادن. به شخصی دیگر قدرت انجام معجزات داده میشود، به دیگری نبوت و به دیگری تشخیص ارواح و باز به شخص دیگر سخن گفتن به انواع زبانهای غیر بخشیده میشود و به دیگری ترجمه زبانهای غیر. اما همه اینها را همان یک روح به عمل میآورد و آنها را به اراده خود تقسیم کرده، به هر کس میبخشد».
در مسیحیت روحالقدس در واقع نقش واسطه میان خدای پسر و پدر رو داره که پسر همان مسیحه. اما قرآن کریم شفا رو مستقیما از ناحیه خداوند متعال میدونه.
با توجه به آیاتی که قرآن مجید کلمه «شِفاءٌ» را در آنها بکار برده است، به این نتیجه میرسیم که این واژه هم براى شفاى امراض جسمى و هم براى شفاى امراض روحى و قلبى به کار میرود.
منبع: سدید