وحدت مقولهای است که عقل انسان آن را طلب و دعوت میکند/ “جهش تولید” برای اقتصاد کشور یک امر مهم بشمار می رود
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: وحدت امت اسلامی یکی از آموزه های مهم و مورد تاکید آیات قرآن و رسول مکرم اسلام(ص) است.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)؛ مولوی نذیر احمد سلامی در گفتگو با خبرنگار تقریب با بیان این مطلب، ادامه داد: وحدت مقولهای است که عقل انسان آن را طلب و دعوت میکند؛ وحدت از آموزه های مهم دینی در جامعه دینی و امت اسلامی می باشد که مورد غفلت و مغفول مردم قرار گرفته است.
وی افزود: در دهه های اخیر در کشور مصر تلاش برای تقریب و وحدت با مشارکت علمای ایران و علمای جهان اسلام شروع شد؛ بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران نیز این راه توسط امام راحل (ره) ادامه پیدا کرد و این وحدت احیاء گردید. بعد از حضرت امام، جانشین بر حق ایشان مقام معظم رهبری نیز همواره به وحدت اسلامی توصیه می کنند و یکی از دغدغههای مهم مقام معظم رهبری وحدت امت اسلامی است که ما شاهد هستیم که در هر سخنرانی و در هر مناسبتی وحدت بخشی از مطالبی است که ایشان بیان می کنند.
این عالم اهل سنت در ادامه بیان داشت: اگر به تمام توصیههای مقام معظم رهبری جامعه عمل پوشانده می شد ، تفرقه ای که هم اکنون در جامعه های اسلامی مشاهده می گردد صورت نمی گرفت. به هر حال سعی و تلاش ایشان در وحدت امت اسلامی بی تاثیر نبوده و نیست، حداقل این است که جامعه بیدار و متوجه شده است که وحدت امت اسلامی از اهمیت و اهتمام بالایی برخوردار است و نیاز به این است که امت و صاحبان خرد و منبر به توصیه های ایشان گوش فرا دهند و توصیه ها و دغدغههای واقعی ایشان را در امر وحدت در همه ابعاد جامعه عمل بپوشانند.
مولوی نذیر احمد سلامی با اشاره به نامگذاری شعار امسال با نام “جهش تولید” اظهار داشت: شعار امسال همانند شعار سال گذشته که با نام سال “رونق تولید”نامگذاری شد در یک راستا قرار دارد؛ با توجه به شرایطی که امروز تحریم های ظالمانه توسط استکبار در کشور ما حاکم کرده است نیاز شدید به رونق تولید و همچنین “جهش تولید” می باشد و همه علماء و اهل فکر متوجه هستند که امری مهم و پسندیده در بعد اقتصادی است و برای اقتصاد کشور یک امر مهم بشمار می رود.
نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری در پایان بیان نمود: “جهش تولید” این است که ما میزان تولید را بالا برده و کالاهایی که در داخل تولید می شود را حمایت کنیم و کالاهایی که نیاز نمی باشد از ورود آنها ممانعت به بعمل آید ، صنایع و کارخانه ها را حمایت کنیم که فعالیت آنان ادامه پیدا کند تا تراز تجاری به جای واردات به نفع صادرات باشد.